Webdesign Rotterdam

Hoe belangrijk is webdesign nou eigenlijk?

Webdesign (de uitstraling & vormgeving van je website) bepaalt voor een groot deel of uw bezoeker verandert in een klant of niet. Webdesign is gekoppeld aan een eerste indruk, en de eerste indruk van uw prospect of bezoeker is zeer streng. Mensen zijn sceptisch, zeker op internet. Het is dus absoluut noodzakelijk om met uw website een zeer goede eerste indruk te maken.

Voordat je kunt bepalen wat een goed design is, moet je je afvragen voor wie de site is. Het is daarbij van belang je in de gedachtes van de bezoeker te kunnen verplaatsen. Uitgangspunten hiervoor worden vaak in gezamenlijk overleg bepaald. We stippelen zo de ‘customer journey’ uit.

Niet alleen een likje verf…

Een website is geen kunstwerk op zich, maar een commercieel marketingmiddel. De aantrekkelijkheid van een website wordt in grote mate bepaald door hoe de bezoeker door de stroom van informatie zijn weg vindt. Veel webdesigners slaan de plank mis omdat hun websites slecht te gebruiken zijn, of niet duidelijk maken wat er verkocht wordt en waarom.

Het webdesign los zien van de boodschap is een veel gemaakte, maar zeer dure fout. Ik integreer de boodschap van mijn klant daarom in de kern van het webdesign, waardoor ieder element op de website het marketingdoel ondersteunt.

Portfolio

website lijnte-zandee
Lijntje Zandee
website signcraft
Signcraft
website van den berg roses
Van den Berg Roses
website seven days woonstore
Sevendays
website delft wordt groen
Delft wordt Groen
website waanzinnig
Waanzinnig
website jos de ling pianostemmer
Jos de Ling
website marcel
Marcel Verbakel
website narvik by jan des bouvrie
Narvik by Jan des Bouvrie
website ridderrijk
Ridderrijk
website roots autoservice
Roots Autoservice
website binnenstebuiten
Binnenstebuiten
website werkwaardig
Werkwaardig

Interesse in een website?
Mail of bel 06 51 124 384

Uitgangspunten voor succesvol webdesign

Een lust voor het oog is een groot plezier in gebruik.

Uiteindelijk werk ik voor de klant van mijn klant. Vrijwel altijd is de kortste weg naar commercieel succes, een design dat is gemaakt voor de eindgebruiker.

Aandacht voor u, diepgang voor de opdracht.

Diepgang en maatwerk leiden altijd tot de beste commerciële resultaten. Dezelfde diepgang en aandacht die ik nodig vind voor goed webdesign, vind ik nodig in mijn contact met u. Uiterste betrokkenheid is vanzelfsprekend voor mij.

Meer dan 15 jaar ervaring en een gezonde kijk op mijn talenten.

Een schoenmaker blijft bij zijn leest. Ik ben een creatieve en gedreven webdesigner met een enorme passie voor user experience design en de psychologie van de eindgebruiker. Ik werk zelfstandig en wordt ondersteund door een netwerk van andere getalenteerde zelfstandigen. Hier hoeft u niks van te merken. Mocht u dat juist wel willen, dan is een direct contact met een tekstschrijver of bijvoorbeeld programmeur zo gelegd. Omdat ik werk met andere bedrijven en zzp’ers, is de service en kwaliteit gegarandeerd. Iedereen heeft namelijk zijn eigen reputatie hoog te houden.

Zeker bij een eerste kennismaking en bij presentaties heb ik de voorkeur samen aan tafel te gaan. Het contact is dan vaak toch dieper als over skype en telefoon. U kunt daarbij blijven zitten waar u zit.

Goed advies vind ik noodzakelijk bij een designopdracht. Ik adviseer altijd over design, marketing en gebruiksvriendelijkheid en probeer u te laten kijken door mijn ogen. Dat hoeft niet te betekenen dat u het met me eens moet zijn, we komen er altijd samen uit.

Eventueel ontwikkel ik een design wat naadloos aansluit op uw bestaande huisstijl.

Wie zijn mijn klanten?

Ik heb een brede klantengroep zoals u kunt zien in mijn portfolio. Een brede ervaring heb ik opgedaan door als art director en daarna als webdesigner bij grote reclamebureau's te werken voordat ik me als zelfstandige besloot te vestigen. In die hoedanigheid werk ik momenteel veel voor het reclamebureau Waanzinnig. Daarnaast bedien ik mijn eigen klanten.

Over het algemeen werk ik vaak voor ambitieuze, zzp’ers en mkb’ers. Bedrijven met 1 tot 20 werknemers, die het grote belang zien van webdesign en kwaliteit, waarde hechten aan maatwerk, open staan voor suggestie en een nieuwe blik en geloven in de noodzaak van goede marketing en gebruiksvriendelijkheid.

Alles over mijn werkwijze, projectaanpak, aanvullende diensten en vaardigheden vind u op juliussmit.com.

resize
Contact

Nieuwsgierig? Je kunt me nu benaderen voor een project, maar de kans is ook aanwezig dat je eerst nog met een aantal vragen zit. Dat hoort bij maatwerk. In dat geval kun je me het beste even bellen op telefoonnummer: 06 51 12 43 84 of stuur me een bericht via het contactformulier. Ik help je graag verder.

Op de hoogte blijven? Meld u hier aan om de nieuwsbrief te ontvangen.

Julius Smit

Julius Worldwidewebdesign
Julius Smit
Bergselaan 154a
3037 ch Rotterdam

Tel 010 465 58 01
Mobiel 06 51 124 384
info@juliussmit.com

Neem contact met mij op

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen