Gebruiksvriendelijk CMS

Gemak dient de mens

Voor het eenvoudig beheren van uw website bouwen we een op maat gemaakt content management systeem (cms). Overzichtelijk, helder en intuïtief in gebruik. U hoeft niet op cursus om de inhoud van uw site te beheren. Handleiding overbodig.

Voor de meeste gebruikers is het beheren van een website geen dagelijkse bezigheid. Een uitgebreid systeem met allerhande mogelijkheden blijft dan lastig te bedienen. Daarom maken wij een systeem wat precies doet wat het moet doen. Speciaal afgestemd op ue wensen. Niks meer en niks minder.

Zo is het beheren van uw website nog eenvoudiger als het plaatsen van een advertentie op Marktplaats.

cms binnenstebuiten

Social Media integratie

Wilt u uw bezoeker langer vasthouden op uw website? Het is mogelijk om de tijdlijn van uw facebook- of linkedin-pagina uit te lezen en als ‘nieuws’ op uw eigen site, in dezelfde opmaak, weer te geven.

Interesse in een full service webbureau?
Mail of bel 06 51 124 384

Wat kan ik voor je doen

Kort gezegd maak ik gebruikersvriendelijke websites voor bekende en minder bekende merken, voor kleine en middelgrote bedrijven en voor niet- commerciële organisaties of instanties. Dat doe ik als als zelfstandig ondernemer sinds 2003. Daarvóór heb ik als art director gewerkt bij grote reclamebureaus. Mijn uitgebreide cv staat op Linkedin.

Partners

Julius Worldwidewebdesign is een eenmansbedrijf. Daarom werk ik samen samen met verschillende partners. Afhankelijk van de gewenste functionaliteit van de opdracht, met specialisten op aanvullende vakgebieden. Een efficiënte werkwijze waardoor elk project tegen reële kosten wordt gerealiseerd. Van hosting tot zoekmachineoptimalisatie en van ontwerp tot en met social media campagne: laat het maar aan Julius over.

Doelstelling

Een valkuil voor veel opdrachtgevers bij de ontwikkeling van een website, is het denken vanuit de eigen organisatie, het eigen product of de technische expertise die men beheerst. Terwijl voor het succes van uw website gebruikersvriendelijkheid op de eerste plaats komt. Websites gebouwd èn beheerd door Julius, blinken uit door overzichtelijkheid en toegankelijkheid. Ze zijn intuïtief in gebruik en helder.

Hoeveel kost een website?

De kosten voor het maken van een website lopen sterk uiteen. Bepalend voor de kostprijs is de architectuur van de website: het aantal pagina’s en het aantal functies. Tussentijdse en onvoorziene aanpassingen hebben een verhogend effect op de uiteindelijke kostprijs. Het van te voren goed afstemmen van het “wàt? en hòe?” van uw website is dus essentieel. Voor een eerste kennismaking en een daaropvolgende offerte kunt u hier contact opnemen.

Webservices

 • website
 • mobiele website
 • webshop
 • blog
 • content management systeem
 • database
 • koppeling naar sociale media
 • zoekmachine optimalisatie

Techniek

 • HTML5
 • CSS3
 • jQuery
 • PHP/MySql

Julius Worldwidewebdesign

Alles over mijn werkwijze, projectaanpak, aanvullende diensten en vaardigheden vind je op juliussmit.com.

resize
Contact

Nieuwsgierig? Je kunt me nu benaderen voor een project, maar de kans is ook aanwezig dat je eerst nog met een aantal vragen zit. Dat hoort bij maatwerk. In dat geval kun je me het beste even bellen op telefoonnummer: 06 51 12 43 84 of stuur me een bericht via het contactformulier. Ik help je graag verder.

Op de hoogte blijven? Meld u hier aan om de nieuwsbrief te ontvangen.

Julius Smit

Julius Worldwidewebdesign
Julius Smit
Bergselaan 154a
3037 ch Rotterdam

Tel 010 465 58 01
Mobiel 06 51 124 384
info@juliussmit.com

Neem contact met mij op

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen